Felix Afena-Gyan lett az első olyan 2003-ban született futballista, aki gólt rúgott az olasz bajnokságban. Mourinhónak ez 800 eurójába kerül.

Két vereség után nyert a Serie A-ban az AS Roma, de nagyon nem volt egyszerű dolga Mourinho csapatának a Genoa otthonában. Egészen a hajráig iksz volt az állás, az utolsó negyedórára a portugál aztán becserélte Felix Afena-Gyant. A mindössze 18 éves játékos néhány perc alatt duplázott, ezzel ő lett a Serie A történetének első olyan gólszerzője, aki 2003-ban született.

Afena-Gyan az első gólja után odaszaladt Mourinhóhoz, a meccset követően a portugál menedzser elmondta, mi volt ennek az oka:

Megígértem neki, hogy veszek neki egy pár cipőt, amit nagyon szeretne. Egy elég drága darabról van szó, 800 euróba (majdnem 300 ezer forint – szerk.) kerül, ezért odafutott, és emlékeztetett, hogy ne felejtsem el. Holnap reggel az első dolgom az lesz, hogy megveszem a cipőt

– mondta.

Összefoglaló a gólokkal:

A ghánai nemzetiségű Gyan júliusban csatlakozott a Roma második számú csapatához, Mourinho a duplája után azt mondta, szüksége van rá, most már marad a nagyok között.

Hétvégén történt, talán lemaradtál róla:

(Fotó: Football Italia)

És ezt olvastad már?
Hatalmas fordulat Mbappé-ügyben: hoppon marad a Real Madrid?
Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne