Bécsben játszik a vébé egyik legnagyobb esélyese, Brazília. Egyrészt menjetek el, nézzétek meg, másrészt érdemes megtenni a selecao győzelmét.

Ausztria–Brazília

Felkészülési mérkőzés, június 10.; 16:00

Neymarék tényleg nagyon jók: bő másfél év alatt egyszer kaptak ki, simán jutottak ki a vb-re. Öt felkészülési meccsükből négyet megnyertek Tite tanítványai, csak Angliával ikszeltek – a Wembley-ben.

A kapitány megtalálta a csapatát, egyensúly van a csapatrészek között, az előző tíz meccsükön összesen két gólt kaptak. Mindenhol akad világklasszis, most már a kapuban is, elöl pedig ott van Neymar, Coutinho, Gabriel Jesus és Firmino is.

Ausztriának nincs esélye, még egy hendikepet is be lehet vállalni.

Tipp: vendég; odds: 1,55 – Fogadok 

Svédország–Peru

Felkészülési mérkőzés, június 9.; 19:15

A múlt héten nem bíztunk eléggé Peruban, meg is jártuk. Most ugyan egy sokkal erősebb ellenféllel játszanak, idegenben, mégsem merünk ellene fogadni. Göteborgban csapnak össze a svédekkel Guerreróék, ami kapásból egy hazai győzelemre csábítana. Csakhogy: Peru 2016 novembere óta veretlen! Idegenben is remekelnek a fehér-pirosak, az elmúlt két évben egyszer hagyták el a pályát vereséggel. Mivel a svédek eddig pocsékul teljesítenek a felkészülési meccseken (0-1-2), ikszre teszünk.

Tipp: döntetlen; odds: 3,00 – Fogadok 

Szelvény

  • Ausztria–Brazília vendég
  • Svédország–Peru döntetlen
  • Tét: 1000 Ft
  • Odds: 4,65
  • Várható nyeremény: 4650 Ft

(Fotó: James Williamson - AMA/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés