Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az As spanyol lap szerint az MU-legenda Ferguson a Bernabéuban nézte meg a Schalke elleni csúfos vereséget, ráadásul Jorge Mendes, Ronaldo ügynöke mellett ült. Ebből mi lesz? Megint egy felesleges pletyka?

Mondjuk nem lehetett túl bonyolult kiszúrni az öreget, a VIP-páholyba nyilván nem álruhában ült be, ám a spanyol lap azt is tudni véli, hogy a borvirágos képű skót a meccs után együtt vacsorázott korábbi mentoráltjával, a Sportingtól még kölyökként elcsábított CR-rel. Persze ez még semmit se jelent, jóban vannak, enni meg kell.

Az viszont majdnem tény, hogy már tavaly vissza akarta vinni a United a portugált, állítólag kb. 200 millió eurót különítettek el erre a célra az angolok, és 400 ezer fontos heti fizetést ígértek, de végül maradt CR. Az is tény, hogy akkoriban voltak problémái a klubbal CR-nek (nem tetszett neki, hogy a nyáron eladták a csapat két fontos láncszemét, Ángel di Maríát és Xabi Alonsót), akárcsak most. A Schalke elleni gyalázatos vereség közben és után folyamatosan fütyültek a nézők, ami Cé szerint szégyen, és durcás is lett utána eléggé.

Matallanas újságíró is azt állítja, Florentino Pérezzel nincs jóban Ronaldo, szóval a belső infók is azt erősítik, nem irreális a nyári visszaigazolása. Meg azt is látjuk, nincs épp kirobbanó formában a csatár, noha két gólt fejelt a németeknek, a hangulata sem kirobbanóan jó, ami kihat a teljesítményére. Mintha kényelmetlen lenne már neki Madridban játszani.

Szóval egy vacsora még semmi, egy első randin sem számít elkötelezettségnek, de az ördög nem alszik. A vörös meg pláne.

Ha mégsem sikerülne visszacsábítani, és Bale-t sem tudják megvenni, akkor is van egy tervük a manchesterieknek, mégpedig egy fiatal holland.

(via As)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.