Korábban már megírtuk, hogy Fucsovics Márton az ilkley-i tornagyőzelmének hála ott lehet a wimbledoni főtáblán, életében először. Itt persze már nincsen könnyű ellenfél, sikerült is elég szépen belehúzni. A nőknél Babos Timi is klasszis riválissal mérkőzhet meg az első fordulóban.

A selejtezőből sajnos nem jutott fel magyar játékos, pedig hárman is próbálkoztak. Mindhárman először mérettették meg magukat a tornán, ám Gálfi Dalma, Stollár Fanny és Balázs Attila is kiesett a kvali első fordulójában. Még jó, hogy Fucsovics és Babos alapból ott lehetnek a főtáblán. Itt persze nem számíthattak könnyű meccsre, a mai sorsoláson pedig ki is derült, hogy mindketten felköthetik a gatyát.

Fucsovics a jelenleg élete formájában lévő, a füves borítást rendkívül érző Gilles Müller ellen léphet majd pályára, míg Babos a torna 5. kiemeltje, Caroline Wozniacki ellenében mutathatja meg, hogy mit tud.

A dán teniszezőnőről nemrégiben közöltünk egy anyagot, amiben megvillantotta tökéletesen atletikus fizikumát. Ha eddig nem láttad volna, most itt az alkalom:

Caroline Wozniacki okkal lehet büszke tökéletesen atletikus fizikumára

Megmutatta, hogyan kell kinéznie egy profi teniszezőnő testének.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Befutott a 200 ezer (!) skót drukker, elöntötték München utcáit

Nyerd meg kedvenc Eb-csapatod mezét!

Elmarad Conor McGregor visszatérő meccse

További cikkeink a témában