Egyre alacsonyabbak a magyar teniszcsillag oddsai a világ elitje ellen, nem csoda, remek formában van Marci! Azért még Roger a toronymagas esélyes.

Már-már szinte partiban van Marci Rogerrel. Na jó, ez azért nagyon erős túlzás, de azért a mai oddsokon az látszik, hogy a sportfogadást szervező cégek már nem tartják ördögtől valónak, hogy a mi Fucsónk hazaküldje Dubajból a jö óreg Fed papát. Így néznek ki az esélyek:

Vagyis ha Marci behúzná a meccset, akkor több, mint négyszeres pénzzel jutalmaz a legnagyobb (és egyetlen) magyar sportfogadó vállalat. Valljuk be, hogy Marci reálisan, papírforma alapján nem fog ma nyerni, de valahogy mégis azt érezni a levegőben, hogy itt bármi lehet, és annál ez a négyszeres pénz sokkal izgatóbb, mint, hogy ne egy ilyen történelmi meccsen zsákoljuk be a forintokat Marcival.

Érdekes, hogy egy külföldi iroda kicsit esélytelenebbre adja Marcit, ott 5.50 körüli szorzóval jutalmazzák a bátorságot.

Egy biztos, benne van a levegőben a meglepetés, Marci hasít felfelé a ranglistán, és nincs is szebb annál, mint mikor nyer a hazai kedvenc, közben pedig még megtömi a zsebünket az eszerté! Elvileg sima Federer győzelemre készül a világ, de lehet, hogy ma lesz Marci nagy meccse!

16:00-tól lehet izgulni, hajrá Marci!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés