Kulisszatitkokat osztott meg a felkészüléséről a nehézsúlyú világbajnok.

A WBC veretlen nehézsúlyú világbajnoka, Tyson Fury hétvégén ismét ringbe lép, ellenfele honfitársa, Dereck Chisora lesz. A meccs előtt egy interjúban megosztott néhány kulisszatitkot Fury:

„Régen napi hétszer maszturbáltam, hogy erőm legyen. Ezalatt a héthetes felkészülés alatt kipróbáltam valami újat, a cölibátust. Töltött fegyverrel megyek a ringbe”

mondta Fury. Akinek nem ez volt az egyetlen meredek kijelentése, azt is elárulta, hogy jövőre 12 alkalommal akar bunyózni. Ebből valószínűleg semmi nem lesz, egy az ő szintjén levő profi bokszoló maximum háromszor szokott meccselni egy évben.

Furyt egyébként rengeteg kritika érte azért, hogy azzal a Chisorával fog bokszolni, akit már kétszer legyőzött korábban. Erről azt mondta, a kritikusok bekaphatják, mert a legtöbb közülük még egyszer sem húzott kesztyűt.

Nyár végén, ősz elején téma volt egy Fury–Joshua meccs, ez azonban most sem jött össze, mert a két menedzsment nem tudott megegyezni, így került képbe Chisora, aki egyrészt közel sem akkora név, mint Joshua, másrészt soha nem volt Joshuához mérhető bokszoló, így a rajongók kritikája valahol érthető.

Szintén Furyvel kapcsolatos hír, hogy ha sikerül szombat este legyőznie Chisorát, akkor a következő meccse végre az Uszik elleni címegyesítő bunyó lehet valamikor tavasszal.

Ez is érdekelhet:

Tyson Fury interjú közben küldte el melegebb éghajlatra az egyik ismert angol youtubert

Furynak nem tetszett, hogy True Geordie kritizálta az ellenfélválasztását.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

További cikkeink a témában