Óvatosan jelentjük ki, mert az ehhez hasonló szupermeccsekkel kapcsolatban rengeteg dolog jöhet közbe, de megbízható források szerint végre összecsap Tyson Fury és Olekszandr Uszik.

Jelenleg nincs jobban várt bokszmeccs, mint a két nehézsúlyú világbajnok, a WBC-bajnok Tyson Fury és a WBO, WBA, IBF, IBO öveit birtokló Olekszandr Uszik meccse. A két bokszoló menedzsmentje hónapok óta próbál megegyezni, és úgy tűnik, végre sikerült közös nevezőre jutni. Meglepő, hogy a hírek szerint az ukrán bajnok belement abba, hogy 70-30 százalékos arányban Fury kapja a több pénzt, cserébe csak annyit kér, hogy az angol adományozzon egymillió fontot az ukrán népnek.

A hírek szerint a meccs április 29-én jön, a helyszín pedig a Wembley stadion lesz.


Tyson Fury legutóbb decemberben lépett ringbe, akkor honfitársát Dereck Chisorát verte TKO-val, előtte Whyte és Wilder ellen is idő előtt nyert, mérlege 30 győzelem, ebből 24 idő előtti befejezés és egy döntetlen.

A korábbi cirkálósúlyú világbajnok Olekszandr Uszik Anthony Joshua ellen szerezte meg a nehézsúlyú világbajnoki öveket, majd a visszavágót is megnyerte az ukrán bokszoló, mérlege 20 győzelem, ebből 13 KO/TKO, veresége, döntetlenje nincs.

Szerinted ki nyer?

Ez is érdekelhet:

Rockyként edz a korábbi nehézsúlyú világbajnok

Vissza az alapokhoz mottóval készül a visszatérésére Joshua.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A kapolcsi Sziklakabin, ahol tökéletes feltöltődés vár
További cikkeink a témában