Badr Hari meccsein az elmúlt években garantált a váratlan esemény, ezúttal sem volt másképp, de most ehhez semmi köze nem volt a marokkóinak.

Badr Hari igazi legendája a kick-boksznak, a K1-korszakban, a sportág csúcsán volt topformában, de még bő egy évtizeddel később is a kick-boksz legismertebb alakja. Harinak az elmúlt években két meccse volt a világbajnok Rico Verhoeven ellen, de mindkét alkalommal megsérült. Legutóbb pedig komoly meglepetésre egy fejrúgásos KO-val kikapott a lengyel Arek Wrzosektől.

Ennek a meccsnek a visszavágóját rendezték meg szombat este, és most is egy váratlan befejezéssel ért véget a meccs, de ehhez semmi köze nem volt a két bunyósnak. A második menet után ugyanis a nézőtéren a Legia fociultrái tömegverekedést kezdeményeztek, székeket dobáltak, pillanatok alatt óriási lett a káosz, a rendezők kezéből olyannyira kicsúszott az irányítás, hogy végül félbeszakították Hariék meccsét és az egész gálát. A hírek szerint a lengyel futballultrák kezdték a balhét, de ismerve Badr Hari szurkolói keménymagját, azért a marokkói Hari-drukkerek sem arról híresek, hogy megijednének egy ilyen helyzettől.

A meccs első menetét egyébként Hari dominálta, a másodikban azonban Wrzosek padlóra küldte Harit, vagyis a félbeszakításánál még teljesen nyílt volt a bunyó.

Szintén küzdősport, a UFC londoni gáláján történt:

És ezt olvastad már?
Lewandowski megszerezte az első gólját a Barcelonában