Egy kívül-belül különleges kamionnal.

A Ferencváros egy új és merőben egyedülálló dologgal rukkolt elő, hogy minél közelebb kerüljön a szurkolókhoz, és azok a klubhoz. egy nem is akármilyen kamionnal, a Fradi Kamionnal:

A már méretében és megjelenésében* is igazán különleges jármű belseje az igazi kincs a drukkerek számára, ugyanis egy minikiállítást lehet megtekinteni olyan ereklyékkel, mint a futballbajnoki címért járó serleg, vagy éppen az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang korcsolyája, plusz egy szurkolói bolt is üzemel majd benne.

* A 20 méter hosszú, 2,5 méter széles, 4,5 méter magas kamion vezető fülkéjén a "Fradi" felirat mellett egy sas, míg a vontatmányon a címer, a támogató Groupama és az egyesület 1899-es alapítási éve látható. A belső kialakításhoz egy tonna faanyagot, 200 méter acél zártszelvényt, több száz méter vezetéket és 3500 csavart használtak fel, a külső és belső megjelenést pedig 600 négyzetméternyi fóliával biztosították.

A Fradi Kamion pénteken balatoni kitelepülésekre indult, augusztus 31-ig Siófokon, Keszthelyen, Vonyarcvashegyen és Balatonalmádiban lesz látható, utána természetesen a hazai mérkőzések idején is lehet majd látni és látogatni Budapesten, ám egyelőre még keresik a kamion állandó helyét.

Döntetlennel indított a Fradi labdarúgócsapata az NB I új idényében:

Klasszisgóllal egyenlített a Fradi, de nyerni nem tudott

Gyenge játékkal készült a Fradi a BL-selejtezőre.

(Fotó: MTI)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés