Ma zárul a nyári átigazolási piac, ami igen élénkre sikerült az utolsó nap. De a legnagyobb durranás a Barcelona és az Atlético üzlete lehet.

Az Atlético Madrid és a Barcelona különösen élénk, a matracosok kölcsönadták Saúlt a Chelsea-nek, és közben meg akarják szerezni Antoine Griezmannt. A Barcelona munkálkodásáról külön cikket is írtunk, de Ilaix Moriba és Emerson távozása piskóta ahhoz képest, hogy elpasszolhatják a francia világbajnokot.

Antoine Griezmann esetleges visszatérése az Atléticóba egyre valószínűbb,

sorra erősítik meg a jól értesültnek számító források, a Sky Sports és a Cadena Ser is tényként közli.

De Fabrizio Romano is megírta, hogy egy vételi kötelezettségről szóló kölcsönről tárgyal a két fél.

Napközben még arról volt szó, hogy a Barcelona cserélni akarja Joao Félixre, ám az Atleti erről hallani sem akart, noha Simeone ragaszkodott Griezmannhoz. A francia támadó abszolút nem illik a Barcelonába, cserébe több mint 40 millió eurót keresett évente, így meg akar tőle szabadulni a katalán együttes.

Hogy ki érkezhet? Nos, jó hírünk nincs a Barca-drukkereknek, minden bizonnyal Luuk de Jong lesz az a csatár, akit végül megkap Ronald Koeman. A holland centerrel már megegyeztek, és valószínűleg a Sevillával is meg fognak, akár még Pjanicot is bevonhatják az üzletbe.

De Jong statikus center, aki szintén nem illik a Barcába, ráadásul elég ritkán rúg gólt: az előző szezonban 48 meccsen 9-szer talált be a 38-szoros holland válogatott csatár.

(Fotó: David Ramos/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Meglepődsz, melyik játékosnak van a második legtöbb fejes gólja a 21. században