Eddig csak pletykáltak róla, de hamarosan jöhet a hivatalos bejelentés.

A legismertebb és abszolút megbízhatónak számító MMA-szakíró, Ariel Helwani írta ki a Twitterre, hogy hamarosan jöhet a bejelentés Tyson Fury és Francis Ngannou meccséről.


Tyson Fury a nehézsúly veretlen bokszvilágbajnoka, Francis Ngannou pedig a UFC korábbi nehézsúlyú MMA-bajnoka, aki az év elején hagyta el a UFC-t, miután nem tudott megegyezni a szervezettel, többek között abban, hogy a Predator becenevű kameruni bokszolni akart, a UFC azonban ezt annyira nem támogatta.

A Cigánykirály becenevű Furynak nem jött össze a meccse a nehézsúly másik bokszvilágbajnokával, Olekszandr Uszikkal, így került képbe Ngannou, aki ott volt Fury egyik címvédésén is, utána pedig a ringbe is bement.

Fury nemrég azt mondta, komoly esély van a meccsre, a két bunyós menedzsmentje hónapok óta tárgyal, és Ariel Helwani mostani jelentése szerint hamarosan jöhet a meccset bejelentő hivatalos közlemény is. A két bunyós természetes a profi boksz szabályrendszerében csapna össze, arról egyelőre azonban nem tudni, hány menetes lenne a meccs, ahogy arról sem, hogy milyen méretű kesztyűket használnának.

Mindkét bunyósnak filmbe illő története van. Ngannou nagyon szegény körülmények között nőtt fel, később hajléktalan lett, börtönbe csukták, de végül felért az MMA csúcsára. Tyson Fury korábban depresszióval küzdött, nagyon mélyre került, de neki is sikerült visszajönnie, és az elmúlt években sorra nyerte a meccseit.

Fury története:

Akinek a vérében van a bunyó – A Cigánykirály filmbeillő sztorija

Tyson Fury volt karrierje során nagyon fent és nagyon lent is. Az ő nem mindennapi történetét mutatjuk be.

Ngannou sztorija:

26 évesen hajléktalan volt, ma ő a legfélelmetesebb bunyós – A Predator sztorija

Bemutatjuk az Ngannou-sztorit, amely sokak számára lehet inspiráló.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában