Franciaország továbbra sem játszik szép futballt, de így is elsőként jutott tovább. A nap jelenete viszont egyértelműen Hamsíké.

A B-csoporttal indult az Eb-n a második kör, és rögtön az első meccsen megszületett a nap legszebb gólja. Marek Hamsík gólt és gólpasszt jegyzett, ezzel pedig a szlovákok megverték Oroszországot.

Az oroszok két meccs után egy ponttal állnak, így elég nagy csoda kellene, hogy ne essenek ki. Kezdésként például illene megverniük az utolsó fordulóban Walest.

Az A-csoport első meccsén a románok megszerezték első pontjukat, igaz most is csak tizenegyesből voltak eredményesek. Stancu viszont ezúttal is bevágta a büntetőt, ezzel pedig a góllövőlistát is vezeti jelenleg. Viszont a harmadik körben mindenképp verniük kell Albániát. Legalábbis, ha még nem akarnak hazamenni. Svájcnak már négy pontja van, és ezzel nagy eséllyel tovább is jutnak majd.

Nem a pályán voltak a leglátványosabb dolgok

Albániát viszont nagyon nem lesz egyszerű megverni. Ugyan a franciák bedarálták őket, de az albánoknak jár a pacsi, mert 90 percig nagyon jól tartották magukat. Szerencséjük nem volt, és így pontjuk sincs egyelőre. A franciáknak viszont van 6 is, így ők már a legjobb 16 között vannak.
Coman elég laza volt Albánia ellen.

UEFA EURO 2016 on Twitter

Amúgy a magyarok Eb-győzelméért meg 150-szeres pénzt fizetnek, egy százast megér, nem?

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában