Párosban junior Grand Slam-győztes volt, de felnőttként is eljutott a negyeddöntőig Ashley Harkleroad. Szerepelt a Playboyban is, és annyira megtetszett neki a szakma, hogy most már inkább pornózik.

A 36 éves Harkleroad legmagasabb világranglista-helyezése egyéniben és párosban is a 39. helyezés volt, tehát messze nem a futottak még kategóriába tartozott, a 2000–2012 közötti profi pályafutása során egymillió dollárt teniszezett össze. Emellett nyilván a reklámokból legalább ennyit, de alighanem a Playboytól is szemmel jól látható összeget kapott.

„Büszke vagyok a testemre. Egy női sportoló testét képviseltem” – nyilatkozta 2008-ban, amikor sok kritikát kapott, amiért ő volt az első aktív teniszező, aki levetkőzött a magazinnak. És mivel szeret első lenni ilyen téren, ezért továbblépett. A The Sun ugyanis azt írja, hogy Harkleroad az OnlyFans tartalomszolgáltató oldalon saját pornóvideóival próbál pénzt keresni és örömöt szerezni a rajongóinak.

„Én vagyok az első profi teniszező, aki valaha a Playboy címlapján szerepelt, és most már az OnlyFansen is fent van!”

»Sportos, kacér, játékos és vidám vagyok. Élvezzem a szabad véleménynyilvánítást! Jobban érzem magam, mint valaha« – ezzel a leírással csábítja otthoni pornóvideóira a lelkes nézőket a kétgyermekes amerikai ex-teniszező.

Ez is érdekelni fog:

És ezt olvastad már?
Nem jutott elődöntőbe a férfi vízilabda-válogatott a hazai vb-n
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő