Egymás védőit akarják a nagycsapatok, megy a matekozás.

A következő napokban egyre erősebb tárgyalások és alkudozások lehetnek a csapatok között, illetve a menedzserekkel, főleg a Chelsea székháza körül nagy a nyüzsgés. A BL-címvédő hátvédsorából három játékosnak, mi több, három kezdőnek – Antonio Rüdiger, César Azpilicueta, Andreas Christensen – is lejár a szerződése, a keselyűk pedig repkednek körülöttük.

Mindeközben az is gond a kékeknél, hogy a két angol válogatott szélsővédő, Ben Chilwell és Reece James megsérült, előbbi már nem is játszik ebben a szezonban. Mindenképp akarnak tehát szerezni egy wingbacket, elsősorban Emerson Palmierit hívnák vissza a kölcsönből, de a Lyon nem engedi. És itt kezdődik a körfogás.

  • A Chelsea másik jelöltje Sergiño Dest, aki eddig nem bizonyított a Barcelonában, a londoniaknak meg pont jól jönne, mert mindkét szélen tud játszani.
  • Eközben meg a Barcelona vezetése César Azpilicuetát és Andreas Christensent győzködi, hogy a nyártól Katalóniába kellene költözniük. A spanyol erősen hajlik is rá, a dánnak azonban vannak még erős ajánlatai ezen kívül is.
  • A Bayern Münchentől például, amely szintén kerülgeti Christensent, de Destet is, akiről egyszer már lemaradtak, amikor otthagyta az Ajaxot. Christensen Süle helyére érkezhetne, mivel a német védőnek is lejár a szerződése.
  • Innen már kitalálható, mely csapatok mozdultak rá Niklas Sülére: a Barcelona és a Chelsea, többek között.

Izgalmas hetek jönnek, a három topklub keresztbe cserélheti a hátvédjeit.

(Fotó: Robin Jones/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Óriásit mentett a 92. percben a Real Madrid