Az amerikaifutball-bajnokság, az NFL kultikus, mindent eldöntő összecsapását az ARENA4 tévécsatornán és a NET4+ streamingszolgáltatón láthatjuk élőben.

A Super Bowl a világ egyik legnézettebb sporteseménye, az NFL döntő meccsét tavaly 113 millióan követték figyelemmel csak az Egyesült Államokban. Az évről évre nagyobb magyar rajongótábornak idén is a Network4 hozza el a kultikus mérkőzést. Idén a szórakoztatóipar fellegvárából, Las Vegasból jelentkezik be a Super Bowl, a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers küzd a trófeáért és gyűrűkért.

A magyar nyelvű közvetítés az ARENA4 tévécsatornán és a NET4+ streamingszolgáltatón lesz elérhető, a felvezető műsor vasárnap 22 órakor kezdődik, a helyszínt éjfélkor kapcsolják, fél órával később indul a meccs.

A kommentátor Szarka András, a szakkommentátor Bencsics Márk lesz, a a budapesti stúdióból Zahovay Ádám köszönti a nézőket, munkáját a Network4 szakértői segítik majd elemzésekkel, szakértői véleményekkel.

A meccs eseményein kívül milliók várják idén is a félidei showműsort: 2024-ben Post Malone, Usher és Tiësto lesz a sztárfellépő.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Balhézott, piált, majd az év meccsén az év meglepetését okozta

További cikkeink a témában