A Manchester United háza táján már agyalnak David De Gea esetleges pótlásán: 32 millió font mellé Víctor Valdést is bedobnák a buliba, csak hogy megszerezzék a Tottenhamtől Hugo Llorist.

Ha De Gea tényleg igent mond a Real Madridnak, Valdés akkor sem lép elő elsőszámú kapussá, sőt, nem is biztos, hogy Manchesterben marad(hat).

Az ESPN értesülése szerint az MU Llorisért cserébe 32 millió fontot plusz a 33 éves korábbi Barca-kapust ajánlaná fel a Spursnek.

A 28 éves francia kapus már nagyon áhítozik a Bajnokok Ligája-részvételre, ezért pedig klubot is váltana Anglián belül. Jelen állás szerint Llorisnak erre a Manchester Uniteddel lenne a legnagyobb esélye (legalábbis nagyobb, mint jelenlegi klubjával): a Chelsea-nél ugyan távozó félben van Petr Cech, de Thibaut Courtois gyakorlatilag kirobbanhatatlan a kapuból, ahogy a Manchester Citynél is Joe Hart. Az Arsenal is keres egy jóravaló kapust, de a Spurs aligha üzletel a városi riválissal.

Több angol sportbulvársajtó is arról cikkezett az elmúlt napokban, hogy De Gea visszautasítja a Real ajánlatát és 200 ezer fontos heti fizetésért cserébe meghosszabbítja manchesteri szerződését.

(Forrás: espn.co.uk, theguardian.com)

Az megvan, hogy az MU megbünteti Robin van Persie-t a kihagyott büntetőért?

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában