A válogatottba még nem, de a Bundesligába visszatért Huszti, de ezek után semmi sem elképzelhetetlen...

A 32 éves Huszti ezúttal a Frankfurtban folytatja majd pályafutását, az Eintracht a kínai Csangcsun Jatajtól veszi meg a játékjogát, és másfél plusz egyéves megállapodást kötöttek a felek, jelentette be menedzsere, Filipovics Vladan.

(Fotó: eintracht.de)

A napokban egymilliót adományozó Huszti Szabolcsnak január 3-án kell jelentkeznie a frankfurti felkészülésen, amely felméréssel rajtol, hogy aztán másnap Abu-Dzabiba utazzon a keret edzőtáborozni.

"Kevesen gondolták volna, hogy egy  Bundesliga-klub velem tervezi megerősíteni a keretét a télen. Jól esik a bizalom, főleg az, hogy a Frankfurt nem vacakolt, mindvégig éreztette velem a vezetőség, hogy számít rám,  engem akar. Ugyanolyan motiváltan várom ezt a kihívást, mint a legutóbbi  visszatérést, és feldob a helyzet, hogy ismét nagy klubnál futballozhatok, abban a bajnokságban, ahol otthon érzem magam."

Huszti már nem először tér vissza a világ egyik legerősebb bajnokságába, a Hannoverbe a Zenittől igazolt vissza 2012-ben, majd két szezon után elment Kínába. És szerencsére ismét volt visszaút.

És ezt olvastad már?
Mancini szerint ötven-ötven százalék az esély a csoportgyőzelemre