Úgy gondolja, a média miatt nem mehet a világbajnokságra.

Ibra a 2016-os Eb után visszavonult a válogatottól, örökségnek meg meghagyta, hogy nélküle egy átlagos csapat Svédország. Tavasszal aztán kezdett jobban lenni és eszébe jutott, hogy akár mehetne is a vébére. Vele egyébként sokkal jobb minden torna, de valahogy mégis furán jött ki, hogy szerinte csakis rajta múlik, ott lesz-e Oroszországban.

Janne Andersson kapitány viszont máshogy gondolta, szerinte ha valaki már bezárta maga, illetve a válogatott mögött az ajtót, annak nem kell visszajönnie. De közben megüzente a tutit Ibrahimovicnak.

Nemcsak ő, hanem például Johnsson kapus is rossz iránynak tartotta volna, ha Zlatan visszatér: „Ez egy jó társaság, ő pedig nagyon egyénieskedő, így a jelenlétével lehet többet ártana, mint segítene. Meg kellene változtatnunk miatta a rendszerünk, ami eddig bevált.”

Ez a seb nem gyógyul Ibránál, most elmondta, kik miatt nem lehet ott a vébén.

„A labdarúgásban a világbajnokság a legnagyobb parti. A legjobb játékosok ott vannak, Zlatan nincs ott, úgyhogy... Ott kellene lennie, de nincs ott.

A média azt állítja, hogy a svéd csapat jobb nélkülem, és ezt elhiszik. Ilyen a svéd média mentalitása. Nincs tipikus svéd nevem, hozzáállásom vagy mentalitásom, mégis én vagyok a válogatott gólrekordere.

„Egy csomó trófeát nyertem, játszottam az Ajaxban, a Juventusban, az Interben, a Barcelonában, a Milanban, a PSG-ben, a Manchester Unitedben és most a Los Angeles Galaxyban. Szóval, ha nem tudom a siker receptjét, miért szerepeltem és nyertem a világ legnagyobb klubjaiban? Tudom, hogyan kell győzni, higgyenek nekem. És jó vagyok benne.”

Eközben LA-ben:

És ezt olvastad már?
Ideje megismerned a legcsinosabb ringlányokat