Jean-Claude Van Damme után egy másik jól ismert "echte svéddel", Zlatan Ibrahimoviccsal reklámozza járművét a Volvo. A belga spárgázott, a bosnyák járja a vadont csőre töltött fegyverrel. És Volvóval.

A kamion reklámozását a belga akcióhősre, illetve annak híres spárgájára bízták a Volvónál, és tavaly kevés szpot volt annyira híres, mint az, egyértelmű telitalálat. No de ki hirdesse a Volvo XC70 személygépjárművet? Ki más, mint a bosnyák származású focistasztár, Zlatan Ibrahimovic, a leghíresebb svéd. A Malmö szegénynegyedében felcseperedő őstulok a labdával zseni, ám ritkán jut eszünkbe róla, hogy egy szimbólum. Pláne a precíz, hűvös Svédországé. Valamint a még mindig gyakran a legbiztonságosabbként emlegetett Volvóé.

Azt mondja a Volvo: Svédország az otthonunk. A hegyek, a hatalmas erdők, a nagy távolságok, a nap, az eső, a sötétség, a hó és a jég otthona. Ez inspirál minket, amikor fejlesztjük az autóinkat. A svéd vadon a mi örökségünk, és itt megtaláljuk az erőnket. Csakúgy, mint Zlatan Ibrahimovic. Ez Svédország ünnepe.

Zlatannal ünnepel Svédország.

A szpot egyébként remek, csodás képekkel és persze az izmos, szétvarrt Ibrával. És a végén a drámával...

És ezt olvastad már?
„Nem igazságos, hogy Messi kapta az Aranylabdát”