Ismét visszatér a régi csapattárs, valamint érkezik sokak csapattársa is.

A Juventus mindig csúcs volt abban, hogy ingyen szerezzen meg kiváló focistákat, évek óta ők mutatták ebben az irányt. Most már több nagy klub is követi a példájukat, a Barcelona is rákényszerült erre, ám a torinóiak még mindig nagyon tudnak:

másodszor szerezték meg ingyen Paul Pogbát, a kettő között meg 105 millió euróért adták el a Manchester Unitednak.

Nem csoda, hogy visszatér a világbajnok francia középpályás, mivel a valódi tudását eddig csak a Juventusban (és időnként a válogatottban) tudta megmutatni 2012 és 2016 között.

Pogbának lejárt a szerződése, tehát csak vele kellett megegyezni, azóta már meg is érkezett Torinóba, hogy elvégezzék rajta az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat.

Ugyanez a helyzet Ángel di Maríával, akinek a PSG-nél futott ki a kontraktusa, és ugyan Barcelonába óhajtott igazolni, a katalánok Dembélét és Raphinhát is előrébb vették a listájukon, így nem várt tovább.

Di María ingyenes csatlakozik a Juventushoz, 2023 júniusáig írt alá.

A 34 éves szélső ugyan a Juventusban még nem játszott, de mindenhol máshol már igen, a portugál (Benfica), a spanyol (Real Madrid), az angol (Manchester United) és a francia (PSG) ligát is kipróbálta már. A 122-szeres argentin válogatott támadó rutinja megfizethetetlen.

(Fotó: Stefano Guidi/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Káprázatos góllal mentett pontot a Liverpool