Vagy valami ilyesmi, nem tudni pontosan, mi volt a célja.

Mourinho valószínűleg fel akarta piszkálni a Manchester United tehetségeit, hiszen roppant tehetségeknek tartja Anthony Martialt, Luke Shaw-t, Marcus Rashfordot és Jesse Lingardot, írta meg a Guardian.

„Hiányzik belőlük az érettség. Vegyük például Luke Shaw-t. Amikor idejöttem két éve, a fiú azt sem tudta, hogy kell küzdeni. Hatalmas benne a potenciál, de nem tud küzdeni. Ugyanez igaz Martialra, Lingardra és Rashfordra. Ők mind fiatalok, akikben hatalmas potenciál rejlik, majd meglátjuk, végül mi lesz belőlük. Nincs személyiségük.”

Mourinho azt mondja, ezek a kölykön jóval elkényeztetettebbek a szüleiknél, és azt sem segít, hogy számtalan olyan ember legyeskedik körülöttük, aki túlfélti őket, valamint állandóan segít kifogásokat keresni számukra – emiatt pedig lassabban érnek. Ő nem ilyen, és arra törekszik, hogy a játékosai kihoznák magukból a maximumot.

Ez a kis motivációs kirohanás olyan jól sikerült, hogy az egyik éretlen tehetsége, Anthony Martial be is jelentkezett a vezetőségnél egy privát beszélgetésre, ahol elmondta, a téli átigazolási szezonban el szeretne igazolni.

És ezt olvastad már?
Valószínűtlenül nagy gólt rúgtak az U20-as vb-n