Hamarosan új tulajdonosa lehet a Manchester Unitednek, tovább folytatódik a licitháború.

A Glazer család tavaly novemberben jelentette be, hogy szeretné eladni a Manchester Unitedet. A licit harmadik köre április végén járt le, Dzsasszim bin Hamad al-Tani katari sejk ötmilliárd fontért vette volna meg a csapatot, míg Sir James Ratcliffe angol üzletember a részvények valamivel több mint felét akarta, ebben az esetben a Glazer család kisebbségi részvényesként maradt volna a klubnál.

A Sky Sports szerint Dzsasszim sejk új ajánlatot tett: ötmilliárd fontot fizetne a klubért, és mellette kifizetné a majdnem egymilliárd fontos tartozását is a Unitednek.

A forrás szerint Glazeréknek azt kell eldönteniük, hogy elfogadják-e most a sejk által kínált összeget, vagy egyelőre megelégednek a Ratcliffe által ajánlott kevesebb pénzzel, ugyanakkor ebben az esetben esélyük lenne arra, hogy később kapjanak még különböző összegeket. Ha elfogadják a katari ajánlatot, akkor a Manchester United minden idők legdrágább sportcsapata lesz.

A The Telegraph egyébként arról ír, hogy Dzsasszim sejk számára presztízskérdés a Manchester United megvétele, és semmiképp sem akarja elveszíteni a licitháborút.

Ez is érdekelhet:

Öt játékos, akitől nyáron meg kell szabadulnia a Manchester Unitednek

Erik ten Haggal előrelépett a Manchester United, de ki kell dobnia a ballasztot, ha újra címekért akar harcolni.

(Fotó: Getty Images; via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés