Kíméletlenül keresztbe vágta a Chelsea a Man. City és a Napoli megállapodását

Már szinte tény volt, hogy a Napoli egyik legjobbja Guardiola csapatához igazol, amikor bekopogott a Chelsea is az olaszokhoz.

Hetek óta egyértelmű volt, hogy a Napoli olasz válogatott középpályása, Jorginho Manchesterbe igazol, azonban a londoni kékek az utolsó pillanatokban ráígértek a Napolinak és Jorginhónak is.

Persze ehhez az is kellett, hogy Maurizio Sarri legyen a Chelsea új menedzsere, a szakember jelenléte vonzó Jorginhónak, hiszen Nápolyban is remekül működtek együtt.

A megállapodást és annak felrúgását a Napoli elnöke, De Laurentiis árulta el, meg azt is, hogy Sarri is közel a Chelsea-hez.

Fabrizio Romano on Twitter

De Laurentiis, Napoli president, about Jorginho: "I'm sorry with Manchester City because we reached an agreement for Jorginho 15 days ago. But Chelsea is going to offer more to Napoli and to Jorginho for his contract, so he'll join Chelsea I guess". 🔵 #transfers #CFC #MCFC

A télen nagyjából ugyanez történt Alexis Sánchezzel, majd nemrég Freddel is, ők is megállapodtak a Cityvel, majd elmentek egy riválishoz. Ők az MU-hoz, Jorginho a Chelsea-hez.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon