Harmadszor kapott ki zsinórban a Bundesligában az RB Leipzig, elképzelhető, hogy hamarosan kirúgják az edzőt.

Gulácsi Péter és Szoboszlai Dominik kezdett, utóbbi gólpasszt adott, a Lipcse viszont így is kikapott 2–1-re az Union Berlin otthonában a Bundesligában. A Leipzig csak nyolcadik jelenleg, zsinórban háromszor győzték le, és már a BL-ben is eldőlt, hogy nem jut a 16 közé. Reális esélye van, hogy Jesse Marsch hamarosan elveszíti az állását.

Erről Fabrizio Romano számolt be. Az olaszok újságíró szerint veszélyben az amerikai edző állása, és a Leipzig vezetősége hamarosan dönteni fog arról, hogy Marsch kap még egy esélyt vagy kirúgják. A Lipcse vezérigazgatója, Oliver Mintzlaff az Union elleni meccs után azt mondta: Katasztrofális volt a csapat teljesítménye.

Marsch nyáron érkezett a Leipzighez, korábban a kistesónál, a Salzburgnál dolgozott két szezonon át, előtte Lipcsében volt segédedző. És ugyan voltak komoly távozók a csapatnál, de az eredmények ennek fényében is csalódást keltőek. A BL-ben a City és a PSG mögött kiesni még megmagyarázható, de a Bundesliga-szereplés már kevésbé, és ez lehet, hogy hamarosan Marsch állásába kerül.

Maradva a Bundesligában:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Oroszország után Bulgáriában lett főnök Kassai Viktor