Viccelt Klopp, de azért egy minimális burkolt frusztráció érződött a nyilatkozatában.

A Chelsea a nyári tulajdonosváltása óta úgy veszi a játékosokat, mint a FIFA-karriermódot most elkezdő buzgó kissrác. Csak a téli átigazolási időszakban nyolc új játékost vett a londoni csapat, összesen 323 millió fontot költött, ez több, mint az olasz, német, spanyol és francia liga össz téli átigazolásra költött összege.

Ez pedig még PL-mércével is komoly költekezés, és érthető módon sok kritikát is kap ezért a Chelsea. A Liverpool edzőjét, Jürgen Kloppot is megkérdezték erről, a következőt mondta:

„Az ügyvédem jelenléte nélkül nem mondok semmit. Csak viccelek”

mondta Klopp, majd komolyra fordítva a szót így folytatta:

„Nem értem az üzletnek ezen részét, hogy pontosan mit tehetsz meg és mit nem. Akiket leigazoltak, mind nagyon jó játékosok, ebből a szempontból gratulálok nekik. Nem értem, hogy lehetséges, de nyilvánvalóan nem én vagyok a megfelelő személy, akinek ezt meg kell magyaráznia.”

Klopp csapata eközben csak Cody Gakpót igazolta a téli átigazolási időszakban. A Liverpool számára problémás pozíciókra, a középpályára nem érkezett senki, annak ellenére sem, hogy a hírek szerint a német edző szerette volna, ha tud erősíteni a csapat ezen részlegén is a klubvezetés.

Szintén Chelsea:

A fél világ a Chelsea-n röhög

Az egy dolog, hogy több mint 500 millió eurót költött a Chelsea tulajdonosa új játékosokra ebben a szezonban, de hogy a régieket is megtartották, az már kabaré.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Fordulat Liverpoolban, Hollandiából érkezhet Klopp utódja

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés