Jön az angol futballidény legmegterhelőbb időszaka. Jürgen Klopp erről beszélt egy interjúban, na meg arról, hogy nem félti Szoboszlai Dominikot a zsúfolt program miatt.

Decemberben nagyon zsúfolt programja lesz a legtöbb angol csapatnak, beindul az év végi meccsdömping, emellett pedig az európai kupasorozatok utolsó fordulóját is decemberben rendezik meg. A Liverpoolnak idén összesen még hat meccse lesz, ami rengeteg, de a csapat edzője, Jürgen Klopp nem aggódik. Egy interjúban arról beszélt, hogy a nyáron érkezett játékosok többsége hozzá van szokva a terheléshez. Megemlítette többek között Szoboszlai Dominikot is.

„Gravenberch esetében nem vagyok biztos, hogy van hasonló tapasztalata, de Szoboszlai Dominikot a válogatottban is számításba veszik, ahonnan visszatérve korábban a Bundesligában futballozott, most pedig a PL-ben. Pontosan ez a ritmus vár rá most is. Ugyanez a helyzet Endóval, plusz ő még a fél világot is körberepüli a meccsek között. Ez nem gond, a srácok készen állnak”

– nyilatkozta Klopp a Palace elleni bajnokit megelőzően.

Szoboszlai az előző fordulóban ismét kiválóan futballozott, megszerezte a második gólját a Premier League-ben:

Megvan Szoboszlai második Premier League-gólja

A magyar középpályás biztosította be a három pontot.

Ez is érdekelhet:

Egy védekezési mutató, amiben Szoboszlai a Premier League legjobbja

Előkerült ismét egy statisztikai adat, amely azt bizonyítja, hogy Szoboszlai Dominik a nyár egyik, ha nem a legjobb igazolása.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Szoboszlai Aranylabdát fog nyerni – állítja a Football Manager

Brutális nézőtéri bunyó alakult ki a UFC-gála közben

További cikkeink a témában