A Csurgó férfi kézilabdacsapata büszkén újságolta el, hogy kirepült a fészekből a saját nevelésű fiatal játékosuk.

Azt írják, hogy klubrekordnak számító összegért kivásárolta csapatkapitányát a TVB Stuttgart, így a nyártól a Bundesligában folytatja karrierjét Hanusz Egon. A 23 éves magyar válogatott irányító kétéves szerződést kötött a német együttessel.

TVB verpflichtet neuen Spielmacher!👏

Zur Saison 2021/22 wechselt Egon Hanusz zum TVB Stuttgart. Der Spielmacher kommt...

Posted by TVB Stuttgart on Monday, February 22, 2021

„Nehéz most megszólalnom, hiszen mindenki tudja, hogy ezer szállal kötődők ehhez a klubhoz, amelynek mindent köszönhetek! Szeretném megköszönni az összes edzőmnek, hogy segítették a pályafutásomat, a legnagyobb köszönet azonban Dr. Varga Jánosnak jár. Ha Ő nincs, akkor most itt ez az egész sincs és aki, mint mindig, most is tartotta a szavát! Hosszú vívódás után, de végül örömmel fogadtam el ezt az ajánlatot, hiszen egy álmom teljesül azzal, hogy ebben a bajnokságban játszhatok.

Nehéz lesz itt hagynom a nevelőegyüttesemet, de hiszem azt, hogy még lesznek közös céljaink. A búcsúzásnak azonban nem most van itt az ideje, ugyanis rengeteg feladat vár még ránk. Sajnos a sok hiányzó miatt belső posztokon „elfogytunk” az utolsó meccseken, de szeretnék még szép sikereket elérni ebben a szezonban. Erre az idényre kimondottan jó társaság alakult ki itt Csurgón!” – nyilatkozott Hanusz Egon a cskk.hu-nak.

És ezt olvastad már?
Ausztrália legyőzte Tunéziát, 2010 után nyert vb-meccset
.