Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Barcelona vezetőedzője annak ellenére elégedett volt csapata teljesítményével, hogy a visszavágót nem tudta megnyerni a Barca, és kiesett a Bajnokok Ligájából a PSG ellen.

„Kiestünk, és csakis ez számít a sportban, de jó szájízzel távozunk Párizsból, mert volt esélyünk arra, hogy megnehezítsük ellenfelünk dolgát. Az első félidőben remekül játszottunk, kockáztattunk a védekezésben, egy az egyben fogtunk embert, és megérdemeltünk volna még pár gólt, egyet-kettőt. Ha ez így történik, akkor teljesen más lett volna a második félidő, mint így. Sokkal hatékonyabbak voltunk most, mint az első mérkőzésen, túl nagy különbséggel kaptunk ki odahaza, az első meccsen a PSG elképesztő módon koncentrált a támadásra, akkor négy gólig jutott, de most csak egyig.

Nem lehet kritizálni a csapatomat a győzelem elmaradásáért, nem volt most szerencsénk, sok nagy helyzetet kihagytunk, az ellenfél legjobbja a kapusuk volt, sőt a mezőny legjobbja is ő volt. A mi kimaradt büntetőnk megváltoztatta ezt a mérkőzést, ha az bemegy, minden másként végződik. De ki kell emelnünk csapatom mostani hozzáállását, és ez a legfontosabb! Ezen a szinten kell folytatnunk, ez a mi szintünk. Lionel Messinek nem lehetnek kétségei a csapat jövőjét illetően.

Mondta Koeman, aki tehát teljesen érthető módon elégedett volt a visszavágón látottakkal, és lehetett is, hiszen összességében egy remek meccset produkált a Barca, az egyik legjobbját a szezonban. A továbbjutásra azonban így sem volt reális esélye. Köszönhetően a kimaradt helyzeteknek és Keylor Navas parádés teljesítményének:

A meccs összefoglalója:

(Fotó: Getty Images; via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.