A fenegyereket egyáltalán jó értelemben kell érteni, Didier Lamkel Zé nem egy kedvesen komisz focista, hanem tényleg egy kretén. De erről már többször írtunk, most megint alátámasztotta.

A kameruni csatár, Didier Lamkel Zé a nyáron a Fradihoz kerülhetett volna, de hogy milyen kacifántos és közel sem korrekt módon, arról korábban részletesen írtunk már. Ez a tisztességes sportember megegyezett az Omoniával, aláírták az előszerződést is, orvosira kellett volna jelentkeznie, de az utolsó pillanatban visszamondta és elrepült Budapestre.

Egy nem túl okos, de legalább botrányos csatárt akar igazolni a Fradi?

Didier Lamkel Zé korábban egy kínosan ostoba üggyel már egyszer a lapok címoldalára került, és most megint húzott egy kellemetlent.

Végül az Antwerp stoppolta az átigazolást, a kameruni pedig a KV Kortrijkhoz került. A dühös labdarúgó alig várta a revansot, amire a mostani hétvégéig ketlett várni, ekkor rendezték a Kortrijk–Antwerp bajnokit.

Didier Lamkel Zé gólpasszal járult hozzá csapata 2–1-es győzelméhez, amit úgy ünnepelt meg, mintha épp a Bajnokok Ligája-döntőbe jutott volna csapatával. Természetesen a meccs végén is majd kiugrott a bőréből a kameruni támadó a három pont miatt.

A meccs után lelkesen és dühösen nyilatkozott:

Azért ünnepeltem ennyire, mert az Antwerp-drukkerek folyamatosan provokáltak. Szeretem ezeket a meccseket, ezek a rigmusok a legjobbat hozzák ki belőlem. Amikor a Kotrijkhoz igazoltam, két meccset mindenképp meg akartam nyerni: a kettőt az Antwerpen ellen. Sok minden történt a múltban. Mindig blokkolták az átigazolásaimat.

A Ferencvárosba akartam menni, de nem engedtek oda. Ez mind a fejemben volt, ez volt a tökéletes bosszú.

De nemcsak nyilatkozott, hanem posztolt is:

Fuck Antwerp, vagyis Baszódj meg, Antwerp kiírást tett ki Instagram-sztoriba,

majd élő videót indított és a klub vezérigazgatóját, Sven Jaecques-t szidta.

Korábban is próbált már szabadulni az Antwerptől, kevés sikerrel:

(Fotó: Nico Vereecken / Photo News via Getty Images)

És ezt olvastad már?
Annyira hősiesen védekezett Dánia, hogy csak egy góllal kapott ki Franciaországtól
.