Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Még semmit sem csinált Magyarországon Georges Leekens szövetségi kapitány, de máris tökéletesen képes úgy beszélni, hogy semmit se mond.

Megvolt a sorsolás, a görög, finn és észt válogatott lesz a magyarok ellenfele a Nemzetek Ligájában, és ennek apropóján azonnal értékelte is a történteket a belga szakember. Például érdekesnek tartja ezt a csoportot.

Az észtek stílusát kevésbé ismerem, de Finnország és Görögország ellen korábban irányítottam már a belga válogatottat (két döntetlen, két vereség – a szerk.). Eltérő stílusú futballt játszik mindhárom csapat, nekünk pedig a legjobb formánkat kell majd hoznunk, ha sikeresek akarunk lenni, de bízom benne, hogy így lesz.

Aztán jött egy még érdekesebb rész, amire azért egy Andorra-vereség után aligha merült fel bárkiben is, de hát ezt kell mondani.

És még csak most jön az általánosságban rész!

Általánosságban azonban annyit el lehet mondani, hogy a görögök hullámzó teljesítményt nyújtanak: van, amikor nagyon jók, és előfordulnak periódusok, amikor kevésbé sikeresek, a finnek pedig erőfutballt játszanak, fizikálisan nagyon erősek.

Bármi megtörténhet.

:(

(Fotó: MLSZ)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.