Gól nélküli csapat és csak büntetőből eredményes válogatott is szerepel a listán. Sőt, olyan is, amely öngóllal szerezte az egyetlen pontját. Élvezet volt nézni ezeket a meccseket.

Svédország

A svédek meccseit egy okból volt érdemes nézni: hátha Ibrából kijön a zseni. Nem jött, és Svédország csak azért szerzett egy gólt, mert az írek a saját kapujukba is betaláltak. Két meccset úgy hoztak le, hogy a kaput nem találták el, és akkor is gyengén játszottak, amikor már csak a győzelem menthette volna meg őket.

Románia

Két büntetőből szerzett gól és egy pont. Ennyit tudtak felmutatni a románok. A futball nagyon nem ment nekik, de legalább egy dologban ők a csúcstartók: a legtöbb sárgát ők kapták a három csoportmeccs alatt. És az egyik játékosuk meccs közbeni cigizéssel került a középpontba.

Oroszország

Anglia ellen a legvégén még valahogy egy gólt begyötörtek, és így nem zárták nulla ponttal az Eb-t. A játékukkal viszont vallatni lehetett volna. Őket sem sajnáljuk, hogy már nincsenek a mezőnyben. Még írni is unalmas róluk.

Ukrajna

Talán látványban ők voltak a legelviselhetőbbek, de gólt és pontot ez nem ért. A csoport harmadik helyét simán hozniuk kellett volna, de csapatként katasztrofálisak voltak. És még duplán megszívták, hiszen az északírek ellen az eső is durván elverte őket.

Amúgy a magyarok Eb-győzelméért meg 90-szeres pénzt fizetnek, egy ezrest megér, nem?

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában