A maga módján Messi is beszállt a COVID elleni küzdelembe.

Az Egyesült Államokban és Brazíliában tombol a járvány, Argentína viszont jelenleg nem tartozik a különösen fertőzött országok közé. De Messi jól tudja a katalán előzmények után, hogy ez könnyen fordulhat, és az argentin egészségügy állapota miatt gyorsan összeomolhat a rendszer, ha ott is súlyosabbra fordulna a helyzet.

A Mundo Deportivo beszámolója szerint az Barcelona argentin csapatkapitánya ezért

ötven lélegeztetőgéppel szeretné támogatni szülővárosát, Rosariót – alapítványán keresztül. Az ötven műszerből harminckettő már meg is érkezett a helyi reptérre.

Messi már májusban is adakozott, akkor a fővárosban, Buenos Airesben található Garrahan Kórháznak adományozott többek között lélegeztetőgépeket és MR-készülékeket, melyeket az ország más városaiba is eljuttattak.

Ketten koronavírusosak az Atlético Madrid stábjában, az egyik biztosan egy játékos

Az Atlético Madrid hivatalos honlapján jelentette be, hogy a BL-negyeddöntőre készülő stábból ketten pozitív koronavírustesztet produkáltak, a Marca szerint a kettő közül az egyik egy futballista.

Az FC Barcelona exkluzív védőmaszkokat dobott piacra

Mivel a világom mindenhol ajánlott, vagy akár kötelező is a maszk viselése, divatcégek és sportklubok is rárepültek a lehetőségre.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A Liverpool, a Real Madrid és a PSG harcol a 18 éves védőért, aki 100 millióba kerül

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés