Egyre valószínűbb, hogy Robert Lewandowski távozik a Bayern Münchentől és egyre valószínűbb, hogy a Barcelona futballistája lesz.

A lengyel támadóról egy ideje már tudott, hogy nem a Bayern Münchenből akar visszavonulni. Az elmúlt hetekben ezek a pletykák felerősödtek, egyre több olyan hír jelent meg, amely szerint Lewandowski már nyáron távozni akar és a Barcelonában kíván futballozni a következő szezontól.

A Sport a Bildre hivatkozva azt írja, ennek az egyik oka az, hogy a Bayern München le akarta igazolni Erling Haalandot a Borussia Dortmundtól, és ez nem igazán tetszett Lewandowskinak, aki úgy érezte, nem kapja meg a megfelelő tiszteletet.

Haaland közben a Manchester Cityhez igazolt, Lewandowski menedzsmentje pedig azon dolgozik, hogy a csatárt nyáron elengedje a klubja.

A 33 éves Lewandowskinak még egy évig van szerződése a Bayernnel, a bajor klub nem szívesen engedné el a legjobbját, de ha mégis eladja, akkor 30–40 millió euróért cserébe távozhat.

A Barcelonánál az nem kérdés, hogy akarják Lewandowskit, az viszont már igen, hogy a leigazolása anyagilag mennyire kivitelezhető. A katalán csapatnak továbbra is pénzügyi gondjai vannak, de lehet, hogy részben Lewandowskiért akár De Jongot is beáldozná a Barca.

Utóbbiról itt írtunk:

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Franciaország egy öngóllal gyűrte le Ausztriát

Óriási meglepetésre Szlovákia legyőzte Belgiumot

További cikkeink a témában