Robert Lewandowski bejelentette, hogy nem akar már a Bayern Münchenben futballozni.

Lewandowski távozási kérelme hetek óta nyílt titok, a lengyel váltani akar, nem kíván többé a Bayern Münchenben futballozni. A hírek szerint ennek a legfőbb oka az, hogy a Bayern megpróbálta leigazolni Lewandowski németországi riválisát, a Dortmund korábbi csatárát, Erling Haalandot. Haaland végül a Manchester Cityt választotta, és most valószínűleg a Bayern Lewandowskit is elveszíti.

Lewandowski és a Barcelona elvileg mindenben megegyezett, most már csak a Bayernnek és a Barcánek kell megtennie ugyanezt, ez azonban a katalán csapat anyagi helyzetét ismerve akár banánhéj is lehet Lewandowski klubváltásánál. A lengyel mindenesetre most nyilvánosan is megerősítette, hogy számára a Bayern már egy lezárt fejezet.

„El akarom hagyni a Bayernt. A lojalitás és a tisztelet fontosabb a munkánál, remélem, közösen megtaláljuk a megoldást. Valami meghalt bennem, el akarom hagyni a Bayernt, hogy több érzelem legyen az életemben”

– nyilatkozta Lewandowski.

A Bayern München 30 millió euró körüli összeget akar a csatárért, a Barcelonának viszont jelenleg nincs ennyi pénze, így valószínűleg a kulcs Frenkie de Jong Manchester Unitedbe való eladása lehet.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Tuchel elárulta, nem csak a szurkolók utálják Anthony Taylor játékvezetőt