Ugyan csak jövő nyáron költözik át Frankfurtba a Fradi tehetsége, de már most rajonganak érte.

A Fradi 8–0-val lépett tovább a Magyar Kupában a Nagyecsed ellen, Lisztes Krisztián két gólt, egy gólpasszt és egy kiharcolt tizenegyest tett a közösbe, ami megihlette a Frankfurter Rundschaut is:

Ismét kiemelkedő: az Eintracht újoncát, Lisztest egyszerűen nem lehet megállítani címmel jelent meg méltató cikk a fiatal magyar támadóról.

A meccs összefoglalója után leírták, mennyire lélegzetelállító a teljesítménye: Lisztes az 527 játékperce alatt négy gólt és öt gólpasszt jegyzett a Fradiban és az U21-es magyar válogatottban – 58 percenként van benne egy gólban. Azt írják, az Eintracht Frankfurtnak nagy szerencséje van, hogy Lisztest szerződtetni tudta.

Ifjú Lisztes Krisztián is a Bundesligába szerződik

Újabb nagy üzletet kötött a Fradi, ráadásul a magyar tehetség még marad egy évet.

Azt, hogy a Frankfurt milyen szerencsés Lisztes szerződtetésével, jelzi a tehetség ebben az idényben nyújtott, eddigi lélegzetelállító teljesítménye.

A lap kiemeli, hogy extrém esetben akár 10 millió euróra is emelkedhet a Fradinak fizetendő átigazolási díj, de fix az 4,5 millió euró. A bónuszokról is ír, ami megerősítette a Player információit:

a Frankfurt minden egyes meccsért prémiumot fizet, melyen Lisztes pályára lép a Fradiban – tudomásunk szerint 100 ezer eurót meccsenként.

Lisztes Krisztián 2029-ig írt alá.

Bombaüzlet: rekordösszeget kaphat a Fradi Lisztesért

Öt európai topklub volt a Frankfurt ellenfele Lisztesért, aki a frankfurti projektet választotta.

(Fotó: Fradi / Facebook)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában