Ezzel jár, ha a Veszprém edzője vagy.

A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége jelezte Ljubomir Vranjes szövetségi kapitánynak és segítőjének, Björn Sätherströmnek, hogy nem velük képzeli el a folytatást. Általában a Telekom Veszprém edzője a kapitány is egyben, és bizony amikor mennie kell a klubtól, akkor a másik állás is bizonytalan lesz.

Az MKSZ egy ideig gondolkodott, mit tegyen, aztán ma megszületett a döntés:

A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége értékelte az elmúlt hónapokban, hetekben kialakult helyzetet, és azt a tényt, hogy Ljubomir Vranjes edzői megbízatása megszűnt a Telekom Veszprém együttesénél. Az elnökség mindezek ismeretében és Marosi László alelnök előterjesztésére a kapitányváltás mellett döntött, azaz szándékai szerint nem Ljubomir Vranjes és segítője, Björn Sätherström irányítaná a jövő januári világbajnokságra készülő férfiválogatottat. A szövetség vezetői a döntést közölték az érintettekkel. Amint megszületik a végleges megoldás, a Magyar Kézilabda-szövetség tájékoztatja a közvéleményt” – olvasható az MKSZ honlapján.

Magyar kézilabda-válogatott

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnökségének döntése értelmében az MKSZ jelezte Ljubomir Vranjes szövetségi kapitánynak és segítőjének, hogy váltást tervez a férfi válogatott élén.

A válogatott október 24-én Európa-bajnoki selejtezőt játszik, addig kellene megtalálni az utódot.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon