Luis Suárez bejelentette, hol folytatja karrierjét.

Suárez az előző két szezonban az Atlético Madridban futballozott, az első idényében fontos tagja volt a bajnokságot nyerő csapatnak, az előző szezonban viszont már csak kiegészítő szerepet kapott, összesen 13 gólt szerzett. A szerződése lejárt, az Atlético nem hosszabbított, így az uruguayi csatár szabadon igazolhatóvá vált.

Voltak pletykák európai ajánlatokról, később brazil klubokról is lehetett olvasni, ezek azonban megmaradtak a pletykák szintjén.

Suárez most egy videóban jelentette be, hogy szóban megegyezett az uruguayi Nacional csapatával – karrierje első klubjával.

Suárez a videóban elmondta, hogy lehetetlen volt számára visszautasítani a Nacional ajánlatát, reméli, hamarosan teljes lesz a megegyezés, és hivatalosan is bejelentik az új klubját.

A 35 éves játékos az elmúlt bő évtized egyik legjobb csatára volt, a Barcelonában 194, a Liverpoolban 82 gólt szerzett, karrierje során pedig már 436 találatnál jár. Volt gólkirály a spanyol, az angol és a holland bajnokságban is, 2016-ban 40 góllal zárta a La Ligát, megkapta a legjobb európai góllövőnek járó Aranycipőt.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Az AC Milanhoz hasonlította a Fradit az ír edző