A Vidi olyanra készül, ami még senkinek sem jött össze idén

Izgulunk nagyon, mert ma lesz a Magyar Kupa döntője, amit a jelenlegi magyar mezőny két legjobb csapata játszik: Videoton–Ferencváros. Ó, igen!

A tét nem semmi:

  • A Ferencváros a 21. Magyar Kupa-sikerre hajt, utoljára 11 éve, 2004-ben ünnepelhetett a Puskás Ferenc Stadionban a Budapest Honvéd ellen.
  • A Videoton először és eddig utoljára 2006-ban, azaz kilenc éve húzta be az MK-trófeát, igaz, akkor éppen a Fradi-stadionban, de a Vasas ellen.
  • És akkor ne is beszéljünk arról a 30 millió forintról, amit a győztes kap. A vesztesnek 10 millióval kell beérnie.

Szóval a Fradi kicsit előnyben van, mert ugye hazai pályán játszhatja a kupadöntőt, és az mindig egy plusz adrenalinlöketet jelent a csapatnak. Persze, a jelenlegi forma alapján egyáltalán nem kell izgulniuk Thomas Dolléknak, idén még veretlenek: 18 meccs, 14 győzelem, 4 döntetlen. Ez így pedig elég masszív mutató. Arról nem is beszélve, hogy Hajnal Tamás valószínűleg visszatér és Gera Zoltán sem hiányzik majd sárga lap miatt.

A Videoton már megnyerte a bajnokságot, tök nyugodtan készülhet a döntőre, pontosabban csak nyugodtan készülhetne, a hangulat mostanság messze nem felhőtlen a Vidi háza táján: gyakorlatilag a fél csapat távozik az idény végén. Joan Carrillo nem is játszatja a renitenseket. Azt nem lehet tudni, hogy dacból, vagy szimplán csak a kupadöntőre tartalékolja őket.

Hiányzók

  • Ferencváros: Busai Attila, David Mateos, Michal Nalepa (sérültek)
  • Videoton: Juhász Roland (sérült)

A hangulattal valószínűleg nem lesz gond, közel tízezer jegyet eladtak, bár az ultrák továbbra is bojkottálják a meccseket, így például görögtűzre (két millió) ne számítsunk.

Szelvényünk:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a majdnem kilencszeres pénz is!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon