És igen, a Man. United képes volt nem továbbjutni ebből a csoportból
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bár néhány percre megvolt, de azért ez a mai MU van annyira pocsék, hogy ne tartsa ezt meg.

Viszont baromira meg se érdemelte volna a továbbjutást, mert ha egy Wolfsburg lefocizza őket, ha képtelenek nyerni idegenben, ha a kapusuk a legjobb, akkor nekik pont jó egy Európa-liga.

Pedig Martial góljával még vezetett a United, igaz, csak pár percig, Naldót teljesen egyedül hagyták egy szabadrúgásnál. Aztán ezzel a csodával meg már a németeknél az előny, azóta is keressük az állunkat.

A vége 3–2 lett a Wolfsburgnak, és miután a PSV mégsem kapott ki otthon a CSZKA-tól, a Manchesternek maradt a harmadik hely.

Akkor már el is mondtuk, kik voltak ebben a csoportban. A United a Wolfsburg, PSV, CSZKA hármasból nem tudott kettőt megelőzni, pedig gyakorlatilag választással se nagyon lehetett volna gyengébb hármast melléjük állítani.

Ja és eközben Madridban gólkirályt csináltak Ronaldóból, a félelmetes Malmö ellen nyolcat rúgott a Real, aminek a felét a portugál vállalta, (a köztörvényes bűnözőnek tűnő) Benzema hármat szerzett. CR tíz fölé jutott a csoportkörben, igaz, már mutattuk, általában milyen meccseken eredményes mostanában. Persze ettől még óriási, amit művelt.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.