Miután a Liverpool rommá verte a Manchester Unitedet a kedd esti bajnoki meccsen, Ralf Rangnick menedzser azt mondta, szerinte teljesen, az alapjaitól újjá kell építeni a csapatot.

A Liverpool úgy verte 4–0-ra a vörös ördögöket, hogy összesen egyszer találta el a kaput az MU és 28%-ban birtokolta a labdát. Cseppet sem túlzás, hogy osztálynyi különbség volt a két csapat között, amitől Rangnick szégyellte is magát:

„Kínos, kiábrándító, talán megalázó is. El kell fogadnunk, hogy hat évvel előttünk járnak. Amikor Jürgen Klopp megérkezett, változtattak a Liverpoolnál, és nemcsak a csapatot, hanem a klubot és a várost is új szintre emelték. Ennek meg kell történnie velünk is a következő átigazolási időszakokban.”

A német konkrétan is kitért arra, mire gondol, és noha már nem ő, hanem Eric ten Hag lesz az edző, az út szerinte egyértelmű:

„Ha elemezzük a helyzetet, nem is annyira bonyolult: számomra egyértelmű, hogy hat, hét, nyolc, esetleg 10 új játékost is kell igazolni. És mielőtt szerződtetnénk ezeket a focistákat, tisztázni kell, hogyan akarunk játszani.”

Holland edzője lesz a Manchester Unitednek

Az 52 éves holland edző kétségtelenül az egyik legjobb választás Manchesterben, ha még valaha szeretnének szép és eredményes focit játszani.

(via BBC; Fotó: Mike Egerton/PA Images via Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Stankovic annyira le akart lépni a Fraditól, hogy saját zsebből vásárolta ki magát

Számtalan sztár kimaradt Anglia bő Eb-keretéből

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés