A Nike kirúgta Manny Pacquiaót, miután ez az ostoba ember azt találta mondani egy interjúban, hogy a melegek rosszabbak, mint az állatok.

Egészen pontosan ezek a szavak hagyták el ennek a baromnak a száját:

„Ez csak józan ész kérdése. Látnak azonos nemű állatokat párosodni? Az állatok jobban járnak, ők különbséget tudnak tenni hím és nőstény között. Na most, ha a férfiak férfiakkal közösülnek, a nők pedig nőkkel, akkor rosszabbak, mint az állatok.”

Aztán szólhattak nekik, hogy ilyet azért nem illik mondani, főleg nagy nyilvánosság előtt, és főleg úgy, hogy utolsó, április meccse után politikusi karrierre készül, mert még baja is lehet belőle, erre gyorsan bocsánatot kért a Twitterén.

A Nike viszont nem bocsátott meg neki, és közleményben tudatta, hogy förtelmesnek találják Fülöp-szigeteki bokszoló kijelentését, és minden kapcsolatot és szponzorációt megszakítanak vele. A sportszergyártó cég kijelentette, ellenez mindenféle diszkriminációt és régóta támogatja az LMBT-közösségeket.

Manny Pacquiao, amikor nem beszél éppen hülyeségeket, egészen jól bokszol, nyolc kategóriában is világbajnok. Utoljára májusban lépett ringbe, ez volt minden idők legdrágább bokszmeccse. Utolsó meccse pedig Timothy Bradley ellen vívja majd április 9-én, aztán jöhet a politikusi karrier.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában