Megtörtént, amire mindenki számított.

A Tottenham hivatalos oldalán jelentette be, hogy a klub és Antonio Conte közös megegyezéssel úgy döntött, hogy az olasz edző távozik a londoni csapattól.


A döntés nem meglepő, sőt, az lett volna az igazán meglepő, ha a válogatott szünet után még mindig Conte lett volna a Tottenham edzője. Conte a legutóbbi bajnoki után nem túl elegáns módon beleállt a klubba és a játékosaiba is, a hírek szerint már nagyon nem akart maradni, és végül mindkét fél számára a váltás bizonyult a megfelelő döntésnek.

A Spurs azt is bejelentette, hogy a szezon végéig Cristian Stellini lesz a megbízott vezetőedző, a munkáját pedig Ryan Mason fogja segíteni.

A pletykák természetesen már megjelentek azzal kapcsolatosan, hogy ki lehet a Tottenham edzője nyártól, jelenleg a befutónak a Bayerntől kirúgott Julian Nagelsmann tűnik, de a korábbi Spurs-edző Mauricio Pochettino és a spanyol válogatott és a Barcelona volt edzője, Luis Enrique is esélyes a posztra.

Ez is érdekelhet:

Nagelsmann síelés közben tudta meg, hogy kirúgták a Bayerntől

A Bayern München korábbi edzője szabadságon volt, amikor megtudta, hogy már nem ő a Bayern München edzője.

Hivatalos: Lőw Zsolt a Bayern Münchennél folytatja

Thomas Tuchelt hivatalosan is bemutatták a Bayern Münchennél, és az is eldőlt, hogy Lőw Zsolt is tagja lesz Tuchel edzői stábjának.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A kapolcsi Sziklakabin, ahol tökéletes feltöltődés vár
További cikkeink a témában