Vegyük elő a popcornt, szórakoztató szezon elé nézünk.

A világsztárokkal csordultig pakolt PSG kínos meccset játszott hétvégén Rennes-ben (0–2), de a bruges-i meccsére sem lehet büszke (1–1). Ezek a döccenők kellemetlenek egy olyan csapattól, ahol Messi, Neymar és Mbappé alkotja a csatársort, és 1 milliárd eurót ér a kerete.

De nem elég a rennes-i vereség, most még Kylian Mbappé is olajat öntött a tűzre.

„Azért kértem távozásomat júliusban, mert attól a pillanattól kezdve, hogy eldöntöttem, nem hosszabbítok, azt akartam, hogy a klub kapjon értem átigazolási díjat, hogy minőségi játékos érkezzem a helyemre. Tisztelettudó akartam lenni: azt mondtam, ha nem akarjátok, hogy elmenjek, akkor maradok.”

De az nem tetszett neki, hogy a klub már kommunikált.

„Személy szerint nem igazán méltányolom a Paris Saint-Germain kijelentését, miszerint »augusztus utolsó hetében kérte a távozását...«, mert ez nem igaz. Úgy éreztem magam, mint egy csaló. Korán, már július végén értesítettem őket.

És amellett, hogy júliusban kértem a távozásom, az sem igaz, hogy visszautasítottam hét szerződéshosszabbítási javaslatot… A Paris Saint-Germain sokat adott nekem, az itt töltött négy év alatt mindig boldog voltam, és az vagyok most is.”

Most a PSG térfelén pattog a labda, de a meccset a Real Madrid nyeri.

„Mbappé a Real Madridhoz igazol, ő maga mondta”

Nagy meglepetés nincs ebben, hiszen tudjuk, hogy a gyerekkori álma a Real, még a nagypapájának is megígérte, hogy egyszer játszik majd fehérben. Úgy tűnik, másnak is.

A PSG sportigazgatójának nem tetszett, ahogy a Real Madrid megpróbálta megszerezni Mbappét

A PSG sportigazgatója, Leonardo a francia médiában beszélt a Real Madrid ajánlatáról Kylian Mbappéért, elmondta, miért nem fogadták el, és mit gondol a francia támadó jövőjéről.

(Fotó: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában