Az egyik olasz átigazolási guru, Gianluca Di Marzio szerint eldőlt, mi lesz Kylian Mbappé sorsa.

A hét elején arról beszélt a fiatal francia támadó, hogy hamarosan bejelenti, hogyan döntött – PSG vs Real Madrid –, mert már szinte biztos, megy vagy marad.

„Majdnem teljesen eldőlt, hol folytatom, majdnem végleges a döntésem. Minden felet tiszteletben kell tartanunk, de most már vége. Már csak néhány apró részletnek kell a helyére kerülnie.”

Di Marzio most azt tweetelte, hogy

Nincs több kétség, Mbappé marad a PSG-ben, meghosszabbítja a szerződését.

Ez annak tükrében kissé váratlan, hogy a másik jól értesül és megbízható újságíró, Fabrizio Romano azt írta a minap, hogy a Real Madrid ennyire magabiztos még sohasem volt azzal kapcsolatosan, hogy Mbappé náluk folytatja.

Mbappé szerződése hivatalosan júniusban jár le a PSG-nél, ahol minden megtettek, hogy maradjon, azon kívül, hogy a világ pénzével kitömnék (50 millió körüli fizetés plusz konténernyi aláíráspénz), azt is felajánlották, hogy mindössze két évre hosszabbítson a világbajnok francia.

Kylian Mbappé 2018-ban 145 millió euróért igazolt a PSG-hez, azóta 216 meccsen 168 gólt szerzett, 87 gólpasszt osztott ki, és annak ellenére lett ő a PSG arca és vezére, hogy ott játszik Neymar és Messi is.

(Fotó: John Berry/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Brutális szélsőpárost igazolhat a Chelsea
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő