A bennfentes újságíró, Gerard Romero szerint Setiénnek a csütörtöki vereség volt az utolsó meccse a Camp Nouban, a katalán lapok azonban egyöntetűen állítják, az elnök kitart mellette és nem mozdítja.

Az Osasuna elleni vereség volt a szezon mélypontja, még Messi is keményen kritizálta a csapatot és az egész klubot. Bár tényként erős lenne állítani, de szinte biztos, hogy a öltöző kettészakadt, a játékosok egyáltalán nem fogadják el az edzői stábot, sőt, már Setién és segítője, Sarabia is külön utakon járnak. Nincs bizalom, nincs tekintély, hiányzik a tűz és a motiváció.

Akkora a törés, hogy felmerült, a Bajnokok Ligájára nem is marad Setién, hiszen képtelen lesz rendesen felkészíteni a Barcelonát a Napoli ellen a játékosok bizalma nélkül. Ő azonban erősnek érzi magát, menni akar tovább. A Josep Maria Bartomeu elnökkel folytatott kétórás megbeszélés végén végül a hírek szerint erre lesz is lehetősége. A Cadena COPE...

...és a Mundo is így tudja:

A Barca 1–1-es döntetlen után fogadja a Napolit augusztus 8-án, és ha ezt a erőtlen, unott és lassú játékot mutatja, akkor már az olaszok kiejthetik őket és nem lesznek ott a nyolcas döntőben Lisszabonban.

Messi szerint borzalmas időszakon van túl a Barcelona

A hatszoros aranylabdás szerint önkritikusnak kell lenniük, és változtatniuk kell, mert ha nem, a Bajnokok Ligájából is hamar kiesik a Barcelona.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés