Ha szeretnéd látni Conor McGregort egy újabb bokszlegenda ellen bunyózni, akkor jó hírekkel szolgálhatunk. A jelek szerint a gépezet fogaskerekei beindultak, akár tényleg össze is jöhet a meccs.

Korábban már írtunk róla, hogy Manny Pacquiao is kihívta McGregort, most pedig az AFP hírügynökség kérdésére elárulta, hogy sikerült felvenni a kapcsolatot az ír ketrecharcossal, méghozzá egy jövő áprilisra tervezett bokszmeccsel kapcsolatosan.

Ha le tudjuk tárgyalni, részemről nincs akadálya. Ezzel mindketten így vagyunk

- nyilatkozta Pacquiao, aki a további faggatózásra hozzátette, hogy habár a kezdetleges beszélgetés megtörtént, azóta nem jutottak ennél tovább.

Ha valamiért mégsem jönne össze a McGregor elleni meccs, a Fülöp-szigeteki szenátor akkor is ringbe lépne jövő év áprilisában, hiszen mindenképpen újra bokszolni akar, és most próbálnak számára ellenfelet keresni. A kérdés tehát csak az, hogy sikerül-e megállapodni az ír harcossal vagy sem. A szakértők szerint erre nem sok esély mutatkozik, de valahogy a Mayweather elleni összecsapás is összejött, pedig kezdetben az is elképzelhetetlennek tűnt...

(via)

És ezt olvastad már?
Az ellenfél kapusa: Haaland nem ember