Végre. Több mint fél éve zajlik ez az őrületes, B-kategóriás szappanopera, nem bánjuk, hogy vége van. Persze, ha igazak a The Telegraph és a The Times értesülései.

Paul Joyce és Jason Burt is úgy tudja, Philippe Coutinho még ma este elrepül Barcelonába, merthogy megállapodott a Liverpool és a Barcelona.

Coutinhóért 142 millió fontot, vagyis nagyjából 160 millió eurót fizet a Barcelona, ebből 120 millió fix, további 40 pedig bónusz. A brazil támadó 5 évre ír alá.

paul joyce on Twitter

Coutinho to Barcelona done. £142m.

Jason Burt on Twitter

Coutinho due to fly to Barcelona tonight. Deal is 160m euros including guaranteed add-ons... more on @TeleFootball

Elcsípték a reptéren Coutinhót

Az újságírókon kívül Khaled Waleed is kikotyogta Cou érkezését. Ő ki? A BeIN Sports stúdiómérnöke, márpedig ez a csatorna közvetíti a brazil bemutatását. Waleed a Twitterre írta ki, hogy folynak az előkészületek BeIN Sports Newsnál a bemutató közvetítésére, ezen kívül hozzátette: "Gratulálok a katalánoknak!"

Az As szerint hivatalosan a jövő héten jelentik be a brazilt, viszont vasárnap már a helyszínen, a Camp Nou elnöki páholyából nézi meg a Levante elleni bajnokit. Vagyis ez tényleg eldőlt.

Coutinho ezzel megelőzte Dembélét (105 millió), a Barcelona történetének legdrágább, illetve a világ második legdrágább játékosa lett. A csúcs a másik brazil, Neymar, akit a Barca 222 millió euróért adott el. Coutinho kivásárlási ára körülbelül 500 millió euró lesz.

A brazil ebben a szezonban 20 meccset játszott a Liverpoolban, 12 gólt szerzett és 9 gólpasszt adott.

Hogy szerintünk jó döntés volt-e most, télen eligazolnia, arról itt írtunk:

(Fotó: Dan Istitene/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában