Az kizárt, hogy Dárdai Pali ne élőben nyilatkozzon öt perccel a meccs előtt a királyi televízióban. Valahogy oldjuk már meg.

A múlt pénteki finnek elleni selejtező előtt, valamint a kedd esti, oroszok elleni barátságos meccs felvezetőjében is komikus jelenet tanúi lehettünk. Mérei Andrea és Bánfi Hajszesz János boncolgatta a lehetőségeket néhány perccel a kezdést megelőzően, amikor egy váratlan pillanatban a következő párbeszéd zajlott le Andrea és a pálya mellett Dárdai Palival beszélgető Újvári Máté között:

"Hát a laza iksznek valószínűleg nem örülne Dárdai Pál szövetségi kapitány, aki ott van Újvári Máté mikrofonja előtt."

"Így van. Szia Andi, köszönöm szépen! Itt áll mellettem Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki két idegenbeli blablablabla...
...Dárdai Pálnak köszönjük szépen és sok sikert kívánunk! Andi, tiétek a szó!"

Ugye nem kell nagyon magyarázni, hogy a két esemény nagyjából egy óra eltéréssel készült, ami a stadionban lévő emberek számából tökéletesen látszik. Hogy miért volt szükség erre a mesteri színjátékra, arról csak találgatni lehetne. A bevált recepten értelemszerűen nem érdemes változtatni, így a nagy sikerre való tekintettel a színészek újra bemutatták a produkciót a magyar–orosz barátságos meccs előtti percekben is.

Ha lemaradtál volna, bepótolhatod itt és itt. Az első videóban 19:45 körül kezdődik a móka, a másodikban pedig 8:30-nál.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Kettős vereséggel esett ki a Fradi a Konferencia-ligából

Sallai egy duplával mentette meg a meccset a Lens elleni El-párharcban

További cikkeink a témában