A Repsol Honda leigazolta Alex Márquezt.

Jorge Lorenzo visszavonulásával megüresedett egy hely a Honda gyári csapatánál. És a Repsolnál úgy döntöttek, hogy a nyolcszoros világbajnok Marc Márquez testvérének, Alex Márqueznek szavaznak bizalmat.

MotoGP™ ?? on Twitter

It's official! @alexmarquez73 to join @marcmarquez93 at @HRC_MotoGP in 2020! ✍ #MotoGP | ? https://t.co/py82oauXlD


Alex Márquez idén a Moto2-ben nyert világbajnoki címet, 2014-ben pedig a Moto3-ban volt bajnok. A 23 éves versenyző eddig 12 futamgyőzelmet szerzett és 38 alkalommal állt dobogón.

A Honda részéről egyben kissé kockázatos és okos döntés Alex Márquez leigazolása. Az tény, hogy remek képességű versenyző, de az is valószínű, hogy ezzel a lépéssel a Honda Marc Márquezt is még elégedettebbé akarja tenni, a gyártónál prioritás, hogy a MotoGP-t domináló nyolcszoros világbajnokot még évekig magukhoz láncolják.

Elindult a Rakéta!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

 

 

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés