Brazília az esélyeknek megfelelően legyőzte Argentínát a Copa América elődöntőjében, ám Messiék lényegesen jobban játszottak annál, mint várható volt.

A csapatkapitány szerint ennek eredménye is lehetett volna, amennyiben a játékvezető pártatlan. Messi nagyon ritkán bírózik, de most megtette, vagyis nagyon csalódott lehet.

„Nem voltak jobbak nálunk. A mérkőzés elején gyorsan betaláltak, a második gól viszont egy javunkra meg nem adott büntetőből indult.

A bírók fáradhatatlanul hozták a hülye döntéseket ezen a Copán, nem kértek a videobíróból. Hihetetlen. Egész meccsen sok baromságot fújt, azt a tizenegyesgyanús esetet pedig még csak vissza sem nézte videón. Az egész meccsen a braziloknak kedvezett.

Nem kifogásokat keresek, de ezt a meccset vissza kell nézni és muszáj elemezni. Reméljük, a szövetség tesz valamit az ügyben. Mi mindent megtettünk, ami tőlünk telt, hogy továbbjussunk, de a bíró ránk csapta az ajtót.”

A kiesés után ismét az lett a téma, hogy visszavonul-e a válogatottól Messi, de erre persze nem tért ki. Annyit azért mondott, hogy nagyon jól érezte magát ebben a társaságban, „ha bárhogy tudok, segítek nekik. Remek ez a brigád, és fejlődik, ha csatlakozhatok hozzájuk, megteszem.

Messi most is kupa nélkül maradt, kiesett Argentína

Az esélyesebb Brazília kiejtette Argentínát a Copa América elődöntőjében.

(Fotó: Pedro Vilela/Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Stankovic elmondta, mi kell a Fradi továbbjutásához

Négy és fél év börtönre ítélték minden idők egyik legsikeresebb futballistáját

További cikkeink a témában